Profiel

Susanne is een veelzijdige, pragmatische adviseur en projectleider. Zij helpt haar opdrachtgevers inzicht en overzicht te krijgen en complexe zaken te ontwarren en te structureren. Ze werkt intensief samen met teams vanuit de organisatie zelf om verbeteringen te identificeren en door te voeren.

Klanten waarderen haar om haar betrokkenheid en betrouwbaarheid en het vermogen snel resultaten neer te zetten met oog voor de menselijke maat. Afhankelijk van waar de situatie om vraagt schakelt zij tussen een sturende, richtinggevende rol op de voorgrond of juist een meer coachende adviesfunctie op de achtergrond. 

Na afronding van haar studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft zij gewerkt als consultant bij adviesbureau Atos Consulting, waar ze zich met name bezig hield met financieel-strategische vraagstukken. Sinds 2010 is Susanne zelfstandig ondernemer en heeft ze haar specialisme verder uitgebouwd naar vraagstukken waarbij het accent ligt op organisatieontwikkeling en procesoptimalisatie.